Tandartspraktijk Shoukri

Nieuws

Nieuwsupdate #2: Nieuwe huisregels als gevolg van de COVID-19 uitbraak in Nederland.

(geplaatst op: 05-05-2020)

Vanuit het RIVM en de landelijke beroepsverenigingen van tandartsen (KNMT & ANT) krijgen alle tandartspraktijken vanaf nu weer de mogelijkheid om de reguliere mondzorg uit te oefenen. Dit betekent dat wij vanaf 11 mei weer geopend zijn voor reguliere controles, behandelingen en spoedklachten. Wel geldt hierbij dat u zich moet houden aan de volgende maatregelen:

– U kunt alleen nog langskomen als u van tevoren telefonisch een afspraak heeft gemaakt.
– Indien u een afspraak heeft, wordt u vriendelijk verzocht om pas op het afgesproken tijdstip naar de praktijk te komen.
– Mocht u eerder/later binnenkomen, dan kan het zijn dat u eerst buiten moet wachten of opgevangen wordt in een aparte behandelkamer.

Let op: wanneer u bij de deur aanbelt wordt u opgevangen door een praktijkmedewerker. De deur gaat niet automatisch open. Dit is in verband met de geldende corona maatregelen.

Als u verder nog vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken via: 0318 – 652 562. Buiten de openingstijden kunt u zich voor dringende spoedgevallen wenden tot de tandartsenpost via: 0318 – 611 888.

 

Nieuwsupdate #1: Maatregelen als gevolg van de COVID-19 uitbraak in Nederland.

(geplaatst op: 16-03-2020)

Wegens bijzondere omstandigheden willen wij u informeren via dit nieuwsbericht. Vanuit het RIVM en de landelijke beroepsverenigingen van tandartsen (KNMT & ANT) krijgen alle tandartspraktijken vanaf nu de dringende oproep om alleen nog patiënten met spoedklachten te behandelen. Dit in verband met de wereldwijde uitbraak van het corona virus (COVID-19).

Dit betekent helaas dat uw afspraak voorlopig niet meer doorgaat. Alleen voor dringende spoedgevallen kunt u ons telefonisch bereiken via: 0318 – 652 562.

Zodra wij bericht ontvangen vanuit de beroepsverenigingen van tandartsen dat het beleid is aangepast zullen wij u hierover informeren op deze pagina. Wij hopen op uw begrip en medewerking.